عقب نشینی صمت آذربایجان غربی؛

نان روغنی ها در آذربایجان غربی تغییر رسته می دهند

سرویس آذربایجان غربی_در حالی که رئیس سازمان صنعت و معدن اعلام کرده بود فعالیت رسته نان روغنی در این استان متوقف می شود، در اظهاراتی جدید اعلام کرد که نان روغنیها با تغییر رسته فعالیت خود را ادامه می دهند.

سرویس آذربایجان غربی_در حالی که رئیس سازمان صنعت و معدن اعلام کرده بود فعالیت رسته نان روغنی در این استان متوقف می شود، در اظهاراتی جدید اعلام کرد که نان روغنیها با تغییر رسته فعالیت خود را ادامه می دهند.

​​​​​​​به گزارش زریان موکریان، «غلامرضا بابایی» در گفت و گو با  روابط عمومی سازمان صنعت، معدن وتجارت استان آذربایجان غربی گفت: در استان آذربایجان غربی 5 هزار و 95 واحد نانوایی فعال هستند که از این تعداد 750 واحد نان روغنی هستند که باید تغییر راسته داده و در زیر مجموعه اتحادیه قنادان فعالیت نمایند.

وی تصریح کرد: بر این اساس تعداد واحدهایی که در تولید و عرضه نان روغنی فعال خواهند بود در جوار آن واحد ها جهت دسترسی مردم منطقه به نان سنگک و بربری نانوایی هایی با این فعالیت ایجاد و پیش بینی می گردد حداقل برای یک هزار و 500 نفر فرصت شغلی جدید ایجاد خواهد شد.

 غلامرضا بابایی تصریح کرد: واحد های پخت نان روغنی باید نسبت به تغییر رسته خود به نان سنگک و یا بربری اقدام کنند و واحدهایی که در خواست تغییر رسته داداند اگر مجدد اقدام به پخت نان روغنی کنند تخلف محسوب و برابر قانون برخورد خواهد شد.

 وی یک هفته قبل گفته بود که فعالیت رسته نان روغنی در این استان متوقف و به نان بربری تغییر می یابد.

بابایی در خصوص علت اتخاذ این تصمیم نیز گفته بود: با توجه به اینکه روغن یک مایع جذاب است و حفظ و رعایت بهداشت در محیط روغنی بسیار سخت به نظر می رسد، در اغلب نان روغنی ها مسائل بهداشتی رعایت نمی شود و سلامت جامعه را با خطرات جدی روبرو می کند که به همین خاطر، پخت نان روغنی به بربری تغییر خواهد یافت.

 منتقدان معتقدند کمیاب بودن روغن در بازار علت این تصمیم عجولانه بوده است./